SvenskaEnglish

 ALLTID FRI FRAKT ÖVER 799 KR & SNABBA LEVERANSER     

KOLLAGEN BARS MED VANILJ

KOLLAGEN BARS MED VANILJ

Kollagen bars med hyaluronsyra, vitamin C & ekologiskt kisel

Det här är ett enkelt och gott recept på lite sött med benefits som innehåller kollagen, vitamin C, hyaluronsyra och ekologiskt kisel från bambu. Receptet bidrar till:

Det här är en riktigt god och enkel skönhets-smoothie som bidrar till:

  • Vacker och frisk hud, med mindre rynkor och ökad elasticitet
  • Glansigt, tjockt och friskt hår
  • Starka och fina naglar
  • Att bli av med celluliter
  • Friska, starka och rörliga leder
  • Optimal mag- och tarmfunktion
  • Friska tänder och friskt tandkött
  • Ett starkt skelett

 

 

DET HÄR BEHÖVER DU

 

  • 4 skopor COLLAGEN – SKIN & HAIR COMPLEX™
  • 20 mjuka ekologiska dadlar (400 g)
  • 1 dl ekologiskt jordnötssmör (ca 100 g)
  • 2 tsk ekologiskt vaniljpulver
  • 2,5 dl ekologiskt puffat brunt ris (30 g)
  • 1 dl ekologiska jordnötter, grovhackade (70 g)
  • 80-100 g raw ekologisk osötad mörk choklad – ju högre halt kakao, desto bättre

 

 

KAKAO FÖR EN VACKRARE HUD

 

Kakaobönor är fyllda med fytokemikalier och flavonoider – de antioxidanter som skyddar våra celler mot skador, som orsakas av fria radikaler (1). Antioxidanter hjälper huden att skydda sig mot fria radikaler och motverkar hudens åldrande.

ORAC-värdet för kakao är 55 653 per 100 gram. Det är mer än 10 gånger högre än ORAC-värdet för blåbär. ORAC – Oxygen Radical Absorbtion Capacity är ett värde som mäter mängden antioxidanter per 100 gram livsmedel i torkad eller malen form. Ju högre ORAC-värde, desto bättre.

Tänk på att dessa testresultat är baserade på ren kakao. Så välj choklad med hög andel kakao – ju mörkare, desto hälsosammare!

 

 

SÅ HÄR GÖR DU

 

Lägg ut smörpapper i en långpanna.

Mixa kollagenpulvret – COLLAGEN – SKIN & HAIR COMPLEX™, dadlarna, jordnötssmöret och vaniljen i en matberedare och bearbeta i 2–4 minuter eller tills blandningen blir till en jämn smet. Överför till en stor skål, tillsätt det puffade riset och jordnötterna och blanda. Tryck ut smeten med hjälp av baksidan på en sked, över bakpappret. Lägg chokladen i en skål som tål värme och placera över en kastrull med kokande vatten (skålen ska inte röra vattnet) och rör om tills det smälts. Häll chokladen över smeten som du tryckt ut, och sprida jämnt. Kyl ner i 20–30 minuter eller tills det är klart. Ta sedan ut hela den fasta smeten och skär till bitar med en het kniv. Förvara bitarna i kylen!

 

Skribent: Natalie Rovaniemi VD och grundare av Celloptimum, med en magisterexamen i nutrition

 

 

 



2020-05-05

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen