SvenskaEnglish

 ALLTID FRI FRAKT & SNABBA LEVERANSER     

KOLLAGEN FRÅN FISK FÖR ÖKAD SKÖNHET

KOLLAGEN FRÅN FISK FÖR ÖKAD SKÖNHET

KOSTTILLSKOTT MED KOLLAGENPEPTIDER

Äter du kollagen från fisk eller från nöt?

Protein kommer i många typer och från olika källor men bara en typ av protein är unikt lämpad för att gynna ditt hår, dina naglar och framförallt din hud … det är proteinet kollagen. Just kollagen anses vara ett av de bästa kosttillskotten för ökad skönhet, men en hög anti-aging effekt. Kollagen bidrar till en vacker och frisk hud, med mindre rynkor och ökad elasticitet, glansigt, tjockt och friskt hår, samt starka och fina naglar!

Nötkreatur (ko), svin (gris), kyckling, skaldjur, och fisk är de vanligaste källorna till kollagen. Av alla olika sorter med kollagen så är fiskkollagen och nötkollagen den bästa källan för typ 1 kollagen och rankas även högst på grund av dess överlägsna biotillgänglighet. Visste du att cirka 75% av huden faktiskt består av kollagen!

Biotillgänglighet är mätningen av användbarhet och effektivitet i kroppen.

Vår produkt COLLAGEN – SKIN & HAIR COMPLEX™ innehåller 10 gram fiskkollagen per dagsdos + hyaluronsyravitamin C och EKOLOGISKT kisel från bambu! Alla ingredienser bidrar tillsammans till skönhet och hälsa – inifrån och ut!

 

Vilken typ av kollagen är bäst för hud, hår och naglar?

Förutom att fiskkollagen är en utmärkt källa till kollagen av typ I, så har fiskkollagen även en koncentrationen av glycin, hydroxyprolin och prolin. Dessa specifika aminosyror är viktiga eftersom de cirkulerar i blodomloppet och stimulerar kollagensyntesen i hela kroppen. Med ett överflöd av typ 1 kollagen i ​​kroppen, så förblir huden vackert ”fyllig” och elastisk, och håret blir både vackert tjockt och starkt. Faktum är att huden består till störst andel av typ 1 kollagen!

 

Vilken del av fisken används för att göra kollagentillskott?

Kollagen kan komma från fiskens fjäll, hud, ben och/eller fenor av fisk. Det mesta av kollagenet kommer dock från fiskens skinn. Det är ingen skillnad på vild vs. odlad fisk eftersom reningsprocessen ger råvaror i sin renaste form. Produktionen av kollagen från dessa delar av fisken är även miljövänlig, eftersom det minskar miljöavfallet.

 

Vilket kollagen är bäst?

Hydrolyserat fiskkollagen ger den lägsta molekylvikten av kollagenpeptider och anses vara den bästa formen för kollagenuppbyggnad. Dessa molekyler med låg vikt absorberas och distribueras på ett sätt som människokroppen känner igen.

 

Vilka fördelar har kollagen för kroppen?

Tillskott med kollagen har olika fördelar utöver skönhet och anti-aging effekt. Kollagenets andra fördelar ger effekter som:

  • Att bli av med celluliter
  • Optimal mag- och tarmfunktion
  • Ett starkt skelett
  • Friska, starka och rörliga leder
  • Friska tänder och friskt tandkött
  • Ökad metabolism, muskelmassa och energiproduktion

 

ÖKAD METABOLISM, MUSKELMASSA OCH ENERGIPRODUKTION

En ökning av ditt kollagenintag kan bidra till att öka din ämnesomsättning genom att öka din kropps muskelmassa och hjälpa till med omvandlingen av viktiga näringsämnen. En av glycinets (som finns rikligt i kollagen) viktigaste roll är att hjälpa till att forma muskelvävnad – genom att omvandla glukos till energi som i sin tur kan användas av muskelcellerna. Och kom ihåg att en bibehållen muskelmassa är avgörande när du åldras, eftersom det hjälper till att stödja din hållning, benhälsa och förbränner fler kalorier än fett.2020-04-29

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen