SvenskaEnglish

 ALLTID FRI FRAKT & SNABBA LEVERANSER     

KOLLAGEN GÖR DIN HUD ELASTISK

KOLLAGEN GÖR DIN HUD ELASTISK

KOSTTILLSKOTT MED KOLLAGENPEPTIDER FÖR ELASTISK HUD

Kollagen och hyaluronsyra är ämnen som är viktiga för huden, lederna och annan bindväv. Hyaluronsyra behövs för att binda samman kollagen med elastin i bindväven. Kollagen tillsammans med elastin, är de fibrösa protiener som ger huden dess elasticitet. Din kropp bryter ned och återvinner kollagen och hyaluronsyra på en kontinuerlig basis varje dag. Överdriven solexponering, skador och näringsbrister, är exempel på vad som kan leda till minskad tillgänglighet av kollagen och hyaluronsyra och resultera i nedbrytning av bindväv. En nedbrytning av bindväven resulterar i att huden blir mindre elastisk och får mer synliga rynkor, en minskning av ledbrosk, sprött hår och andra vanliga tecken som är förknippat med åldrande. Vissa kosttillskott och mat kan minska nedbrytningen av kollagen och hyaluronsyra, medan andra kan bidra till att stimulera deras produktion. 

 

HYALURONSYRA PLUS KOLLAGEN FÖR HUDEN

Kollagen och hyaluronsyra är bland de viktigaste komponenterna för en frisk och ungdomlig hud. Kollagen och hyaluronsyra är en kraftfull duo som supportar varandra, men individuellt har de mycket olika fördelar. Att ta båda är idealiskt om du letar efter ett förstklassig anti-aging-kosttillskott! Vår produkt COLLAGEN – SKIN & HAIR COMPLEX™, innehåller både kollagen och hyaluronsyra, samt ekologiskt kisel från bambu och vitamin C.

Hyaluronsyra är superviktigt för en frisk och hälsosam hud, då det främjar kroppens kollagen. Kollagen ger huden dess ”fasthet”, medans hyaluronsyra ger näring och håller kollagenet återfuktat. Hyaluronsyra håller kvar vattnet och håller kollagenet fuktigt och elastiskt! Vilket är optimalt för en vacker hud!

 

MINSKA NEDBRYTNINGEN AV HYALURONSYRA OCH KOLLAGEN

Unga människor har en fyllig, slät och väldigt elastisk hud eftersom de har höga koncentrationer av hyaluronsyra och kollagen. Kroppens kollagen- och hyaluronsyra förråd minskar naturligt när vi åldras, vilket syns på bland annat vår hud som blir oelastisk och slapp, med fler rynkor! Detta går såklart att bromsa med en hälsosam kost, bra kosttillskott, undvik UV-strålning och rökning – för att nämna några av de viktigaste sakerna för att bibehålla en välfungerande och vacker hud, så länge som möjligt! Det mest effektiva sättet och en god strategi är därför att minska nedbrytningen av kollagen och hyaluronsyra i huden och lederna, genom att påverka de faktorer som du faktiskt kan styra.

Eftersom kroppens nedbrytning av kollagen och hyaluronsyra är en naturlig process som inte kan stoppas helt, så kan stimuleringen av kollagensyntesen och hyaluonrsyrasyntesen vara en annan bra strategi. Till exempel, för att din kropp ska kunna göra kollagen, så behöver den C vitamin, lysin och prolin. Att äta dessa näringsämnen gör det möjligt för din kropp att fylla på kroppens lager av kollagen.

 

HYALURONSYRA FÖR ÅTERFUKTAD HUD

Hyaluronsyra, även känd som hyaluronan, finns i nästan alla kroppens celler. Hyaluronsyra förekommer emellertid mest i brosk, hud och annan bindväv, och i synovialvätskan som smörjer kroppens leder. Hyaluronsyra kallas ibland ”naturens fuktkräm”, detta då hyaluronsyran i kroppen binder och behåller vatten. När du åldras minskas mängden av hyaluronsyra i din kropp, detta visar sig i torr och oelastisk hud till försämrad ledfunktion.

 

KOLLAGEN OCH HYALURONSYRA I KOSTTILLSKOTT OCH INJEKTIONER

Kollagen och hyaluronsyra kan intas via kosttillskott. Kollagen och hyaluronsyra kan även injiceras direkt i huden för att få en hud med mindre rynkor och ökad elasticitet. På samma sätt kan hyaluronsyra injiceras i lederna, för bättre ledhälsa!



2020-04-29

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen