SvenskaEnglish

 ALLTID FRI FRAKT VID BESTÄLLNINGAR ÖVER 149 KR & SNABBA LEVERANSER     

KOLLAGEN MOTVERKAR GROPIG HUD

KOLLAGEN MOTVERKAR GROPIG HUD

KOSTTILLSKOTT MED KOLLAGEN SOM MOTVERKAR SYNLIGA CELLULITER

Kan du föreställa dig en daglig rutin som bara tar fem minuter, har fantastiska hälsofördelar, är praktiskt taget gratis, ger din hy ett fantastiskt GLOW, hjälper dig att bli av med celluliter, och som dessutom är superskönt! Torrborstning har funnits länge, men den här enkla och naturliga hudvårdsrutinen för hudens hälsa och skönhet utövas knappt idag.

Torrborstning hjälper till att rensa hudens porer och tar bort toxiner som ofta ”fastnar” under huden. Visste du att vår hud är ett organ? Och som sådant även det största organet i människokroppen. Eftersom en tredjedel av kroppens toxiner utsöndras genom huden, behöver detta superstora organ – med en yta på cirka 2 kvadratmeter – daglig uppmärksamhet.

 

FYRA FÖRDELAR MED ATT TORRBORSTA HUDEN FÖR ATT BLI AV MED CELLULITER OCH TOXINER

TORRBORSTA HUDEN FÖR ATT BLI AV MED CELLULITER

Många vill inget annat än att bli av med sina celluliter, och det är faktiskt inte så lätt. Celluliter är som de flesta känner till gropar i huden, och förekommer övervägande sett på låren, rumpan, magen och baksidan av armarna. Det orsakas ofta av vätskeretention, brist på cirkulation, svag kollagenstruktur och ökat kroppsfett, men även av hormonella obalanser, medicinska tillstånd, genetik, dålig kost och toxicitet. Celluliter är vanligast hos ungdomar och vuxna kvinnor, men män kan också ha det. Medan det finns många olika typer av behandlingar för att bli av med celluliter, så är torrborstning en god bit på vägen för att hjälpa till att stimulera cellerna och bryta ner toxiner i huden, vilket kan fungera som ett naturligt botemedel mot celluliter.

EXFOILERA DIN HUD

När du är runt 20 år är torrborstning inte nödvändigt eftersom huden automatiskt förnyar sig själv. Men när du blir äldre är det bra att exfoliera huden en eller två gånger i veckan för att hjälpa till att förnya huden och ta bort döda hudceller så att du får en fräschare och friskare hud. Det är viktigt att göra detta försiktigt så att du inte river din hud. Du vill inte bryta ner hudens skyddande skikt eller orsaka irritation på hud, vilket kan göra så att du får en infektion. Att exfoliera huden för mycket kan också dehydrera huden, vilket är det sista du vill göra.

STIMULERA LYMFSYSTEMET

Eftersom din hud hjälper till att avgifta kroppen är det viktigt att hålla den frisk så att den kan göra sitt jobb. Om din hud har för mycket toxiner eller döda hudceller är det inte lika lätt för huden att eliminera avfall från kroppen så effektivt som behövs. Torrborstning av huden kan hjälpa ditt lymfsystem, vilket har till uppgift att ta bort toxiner från kroppen och hjälper till att förhindra att du blir sjuk. När inflammation byggs upp i kroppen kan det få kroppen att kämpa för att bekämpa den inflammationen. Om huden är frisk kan det hjälpa till att ”släppa ut” toxinerna så att kroppen inte behöver jobba så hårt för att befria sig från dem.

RENSA HUDENS PORER

Med tiden kan dina porer komma att bli igensatta av döda hudceller, föroreningar och kosmetika. Detta leder till att lever och njurar måste jobba hårt för att bli av med kroppens föroreningar. Torrborstning renar hudens porer och hjälper din hud att absorbera fler näringsämnen, vilket främjar en sund hud och gör att hudens toxiner ”släpps ut” lite lättare.

 

HUR MAN TORRBORSTAR HUDEN FÖR ATT MOTVERKA SYNLIGA CELLULITER

Det finns några steg som du behöver känna till för att torrborsta huden på rätt sätt. Med lite övning kan du njuta av fördelarna och din hud kommer att tacka dig. Du kommer inte bara att må bättre, utan din hud kommer att få ett ungdomligt utseende.

  • Köp en borste med ett långt handtag så att du kan nå alla delar av din kropp. Undvik syntetiska borstar.
  • Ta av dig dina kläder och stå i ett badkar eller dusch för att lätt kunna skölja bort den torra huden.
  • Blöt inte huden. Torrborsta huden medan den är torr.
  • Börja längst ner vid fötterna, rör borsten i långa svepande rörelser mot ditt hjärta. Att borsta i riktningen bort från ditt hjärta kan öka trycket i venerna och lymfkärlen, vilket orsakar bristande blodkärl och åderbråck.
  • Borsta varje område flera gånger. Det kan kännas känsligare de första gångerna, men din hud blir mindre känslig med konsekvent torrborstning.
  • När du har borstat hela kroppen, gå in i duschen och duscha/bada av dig som du normalt skulle gjort.
  • När du har duschat, klappa din hud torr och applicera en naturlig olja som olivolja eller kokosnötsolja på hela kroppen. Självklart går det bra med en bra hudlotion också!

 

TVÅ SAKER ATT TÄNKA PÅ NÄR DU TORRBORSTAR DIN HUD

  • Känslig hud: testa först på ett litet område för att se att du inte är överkänslig för torrborstning. Torrborsta sedan hela kroppen en gång i veckan. När du känner dig bekväm med processen och inte får någon irritation så kan du torrborsta hela kroppen ett par gånger i veckan. Mer än det kan orsaka uttorkning. Genom att ta bort det yttre skiktet av huden tar du bort lite av det välbehövliga skydd som huden ger, så det är bäst att inte torrborsta för ofta.
  • Var försiktig: Det är viktigt att vara försiktig när du torrborstar huden. Du vill inte skada huden och orsaka inflammation. Se till att din borste har mjuka strån. Det ska kännas bra!

 2020-04-29

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen