1 dl ekologiska hallon, frysta eller färska (50 g)
1 dl ekologiskt vitt te med valfri smak
1 dl osötad ekologisk yoghurt från soja med yoghurtkultur (100 g)
1/2 msk ekologisk honung (10 g)
SÅ HÄR GÖR DU
Koka upp vatten, låt svalna en liten stund innan du lägger i ditt te*. Lägg i honungen. Låt stå och svalna till rumstemperatur. Mixa hallonen och mangon i en mixer tillsammans med ditt te och sojayoghurten, häll sedan i 1 skopa med kollagenpulver.
Mixa alla ingredienser med lite is om du vill ha den iskall, alternativt att du använder frysta hallon och fryst mango, serveras i ett glas med sugrör!
*Temperaturen påverkar teets smak ibland mindre och ibland till det odrickbara. Ljusare te kräver lägre temperatur och mörkare te kräver högre temperatur. För vitt te, grönt te och gult te används mellan 50°–85°C, för oolong teer och svarta teer används upp till kokande vatten, mellan 90° – 100°C.