Kokossocker som finns i receptet har ett så lågt glykemiskt index (GI) som 35 (socker har ett GI på 97). Ett livsmedel med ett lågt GI påverkar inte blodsockret lika mycket som ett livsmedel med högt GI.
Matcha te innehåller nästan lika mycket koffein som kaffe och verkar därför uppiggande!
Koka upp vatten, låt svalna en liten stund innan du lägger i ditt te*. Låt stå och svalna till rumstemperatur, häll sedan i mandeldryck, kokossocker och 1 skopa med COLLAGEN – SKIN & HAIR COMPLEX™
Mixa alla ingredienser med lite is, serveras i ett glas med sugrör!
*Temperaturen påverkar teets smak ibland mindre och ibland till det odrickbara. Ljusare te kräver lägre temperatur och mörkare te kräver högre temperatur. För vitt te, grönt te och gult te används mellan 50°–85°C, för oolong teer och svarta teer används upp till kokande vatten, mellan 90° – 100°C.
Skribent: Natalie Rovaniemi, näringsfysiolog/nutritionist med en magisterexamen i nutrition - VD och grundare av Celloptimum
Produkten har blivit tillagd i varukorgen