SvenskaEnglish

 ALLTID FRI FRAKT VID BESTÄLLNINGAR ÖVER 149 KR & SNABBA LEVERANSER     

Blodanalys - håravfall & fertilitet

 

HÅRAVFALL  BLODKOLLEN

Tack vare ett genuint samarbete med Blodkollen har vi möjlighet att kunna erbjuda professionella blodanalyser för håravfall och fertilitet. Blodkollen arbetar med flera av landets ledande laboratorium. Analyserna är av samma kvalitet som hos din läkare, och genomförs av auktoriserade laboratorier runt om i landet.

Tappar du hår eller känner att ditt hår har blivit mycket tunnare? Då bör du börja med att kolla upp eventuella näringsbrister eller hormonella obalanser via ett blodprov.

 

STORA HÅRKOLLEN KVINNA 

HÅRAVFALL KVINNA

Din hårbotten har omkring 100 000 aktiva hårfolliklar som producerar hår i ett cykliskt tillväxtförlopp. Hårcykeln inleds med en tillväxtfas som varar 2-8 år (anagen fas). Hårsäcken går sedan över till en kort övergångsfas (katagen fas) som varar i 4-6 veckor och slutligen till en vilofas (telogen fas) där håret sitter kvar i 2-3 månader för att slutligen falla av. Omkring 85–90 % av huvudhåret är i tillväxtfas och växer ca 1 cm per månad. Det är normalt att dagligen tappa omkring 50–100 hårstrån.

STORA HÅRKOLLEN KVINNA är en blodanalys där olika parametrar mäts i ditt blod, för att få en djupare inblick i möjliga orsaker till ett håravfall på mer än 100 hårstrån om dagen och/eller ett tunnare hår. I analysen ingår även uppföljande kostråd och rekommendationer. Blodprovet utgör ett steg i processen för att undersöka och hitta möjliga orsaker till ett ökat håravfall eller ett tunnare hår. KOSTTILLSKOTT FÖR HÅRET

 

 

STORA HÅRKOLLEN MAN

HÅRAVFALL MANHåravfall (alopeci) kan påverka hårbotten eller hela kroppen, och tillståndet kan vara tillfälligt eller permanent. Håravfall eller tunnare hår kan bero på olika orsaker som t.ex. bristfälligt näringsintag, ärftlighet, hormonella förändringar, medicinska tillstånd eller är helt enkelt en normal del av åldrandet. Ärftligt håravfall som kommer med ökad ålder är den vanligaste orsaken till skallighet hos män. Vem som helst kan tappa hår på huvudet, men det är vanligare hos män.

I många fall går det att göra något åt håravfallet eller ett tunnare hår, och det är då viktigt att undersöka det bakomliggande orsakerna i tid.

STORA HÅRKOLLEN MAN är en blodanalys där olika parametrar mäts i ditt blod, för att få en djupare inblick i möjliga orsaker till ett håravfall på mer än 100 hårstrån om dagen och/eller ett tunnare hår. I analysen ingår även uppföljande kostråd och rekommendationer. Blodprovet utgör ett steg i processen för att undersöka och hitta möjliga orsaker till ett ökat håravfall eller ett tunnare hår. KOSTTILLSKOTT FÖR MANLIGT HÅRAVFALL

 

 

FERTILITETSKOLLEN - KVINNA & MAN

FERTILITETSKOLLEN

Går du eller ni i gravidtankar, eller länge har försökt att bli gravid/gravida? Då bör du/ni börja med att kolla upp eventuella näringsbrister via ett blodprov.

Fertilitet är en komplex ekvation, och varje persons kropp är annorlunda, och vetskapen kring vitaminer och mineralers roll är fortfarande i sin linda.

Men det finns däremot lovande studier som har börjat kasta ljus över vitaminernas och mineralernas roll för att bli gravid och hålla sig gravid.

Vitaminer och mineraler har viktiga roller för kvinnors och även mäns hälsa. De är viktiga för många funktioner, inklusive:

Paketet tittar på parametrar relaterade till:

  • Menstruation och ägglossning
  • Sköldkörtelfunktion
  • Energiproduktion
  • Immunfunktion
  • Oocyt (ägg) kvalitet och mognad
  • Spermiernas kvalitet & motilitet (rörlighet)

     

Så ett adekvat vitamin- och mineralintag är avgörande när man försöker skapa rätt miljö för en hälsosam graviditet. 

LILLA FERTILITETSKOLLEN är en blodanalys för både kvinnor och män, där fem olika värden mäts i ditt blod, för att få en första inblick i möjliga orsaker till infertilitet på grund av vitamin eller mineralbrist.

.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen