SvenskaEnglish

 ALLTID FRI FRAKT ÖVER 799 KR & SNABBA LEVERANSER     

BLODKOLLEN - BLODANALYSER HÅRAVFALL

 

HÅRAVFALL  BLODKOLLEN

Tack vare ett genuint samarbete med Blodkollen har vi möjlighet att kunna erbjuda profesionella blodanalyser för håravfall. Blodkollen arbetar med flera av landets ledande laboratorium. Analyserna är av samma kvalitet som hos din läkare, och genomförs av auktoriserade laboratorium runt om i landet.

Tappar du hår eller känner att ditt hår har blivit mycket tunnare? Då bör du börja med att kolla upp eventuella näringsbrister eller hormonella obalanser via ett blodprov.

 

STORA HÅRKOLLEN KVINNA 

HÅRAVFALL KVINNA

Din hårbotten har omkring 100 000 aktiva hårfolliklar som producerar hår i ett cykliskt tillväxtförlopp. Hårcykeln inleds med en tillväxtfas som varar 2-8 år (anagen fas). Hårsäcken går sedan över till en kort övergångsfas (katagen fas) som varar i 4-6 veckor och slutligen till en vilofas (telogen fas) där håret sitter kvar i 2-3 månader för att slutligen falla av. Omkring 85–90 % av huvudhåret är i tillväxtfas och växer ca 1 cm per månad. Det är normalt att dagligen tappa omkring 50–100 hårstrån (1).

STORA HÅRKOLLEN KVINNA är en blodanalys där olika parametrar mäts i ditt blod, för att få en djupare inblick i möjliga orsaker till ett håravfall på mer än 100 hårstrån om dagen och/eller ett tunnare hår. I analysen ingår även uppföljande kostråd och rekommendationer. Blodprovet utgör ett steg i processen för att undersöka och hitta möjliga orsaker till ett ökat håravfall eller ett tunnare hår.

 

 

STORA HÅRKOLLEN MAN

HÅRAVFALL MANHåravfall (alopeci) kan påverka hårbotten eller hela kroppen, och tillståndet kan vara tillfälligt eller permanent. Håravfall eller tunnare hår kan bero på olika orsaker som t.ex. bristfälligt näringsintag, ärftlighet, hormonella förändringar, medicinska tillstånd eller är helt enkelt en normal del av åldrandet. Ärftligt håravfall som kommer med ökad ålder är den vanligaste orsaken till skallighet hos män. Vem som helst kan tappa hår på huvudet, men det är vanligare hos män.

I många fall går det att göra något åt håravfallet eller ett tunnare hår, och det är då viktigt att undersöka det bakomliggande orsakerna i tid.

STORA HÅRKOLLEN MAN är en blodanalys där olika parametrar mäts i ditt blod, för att få en djupare inblick i möjliga orsaker till ett håravfall på mer än 100 hårstrån om dagen och/eller ett tunnare hår. I analysen ingår även uppföljande kostråd och rekommendationer. Blodprovet utgör ett steg i processen för att undersöka och hitta möjliga orsaker till ett ökat håravfall eller ett tunnare hår.

.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen