SvenskaEnglish

 ALLTID FRI FRAKT VID BESTÄLLNINGAR ÖVER 149 KR & SNABBA LEVERANSER     

CELLOPTIMUMS KOSTTILLSKOTT

Kosttillskott från Celloptimum - alltid CLEAN LABEL

 

Registrerade varumärken®

Vi använder oss främst av ingredienser som är registrerade varumärken®, och doseringar i våra kosttillskott, som i vetenskapliga studier gett framgångsrika resultat, d.v.s. vi använder oss av ingredienser som är kliniskt bevisade att de fungerar för det som påstås. Ofta kan man se tillverkare som gör påståendet ”kliniskt testat” eller ”kliniskt studerat”, för sina produkter. Detta säger ingenting om resultatet, det kan lika gärna visa på noll effekt.

 

Kosttillskott med optimal dosering av aktiva ingredienser

För oss är det  viktigt att våra kosttillskott innehåller den mängd verksam substans som behövs, för att bästa möjliga resultat ska uppnås, med andra ord vi snålar inte på innehållet i våra produkter!

 

Vi använder endast ingredienser med bevisad effekt och CLEAN LABEL

Vi använder inga onödiga ingredienser i våra produkter; för oss är det viktigt att varje ingrediens som finns i produkten ska tillföra något värde för dig, eller bidra med viktiga egenskaper till själva produkten. Med detta sagt så skulle vi aldrig stoppa i fyllnadsmedel, tillsatser eller andra onödiga ingredienser i våra kosttillskott som inte tillför din kropp någon nytta - VI KALLAR DET CLEAN LABEL!

 

Celloptimum använder enbart ingredienser från seriösa tillverkare

Det är viktigt som konsument att välja sin kosttillskott från en pålitlig och seriös tillverkare, då ett kosttillskott av dålig kvalité, kan göra mer skada än nytta! Det är inte lätt att som konsument veta vad man måste tänka på och titta efter, det är en djungel av produkter och en oreglerad marknad, d.v.s. det finns inget krav på att kosttillskott måste testas innan du som konsument stoppar dem i din kropp – därför har vi på CELLOPTIMUM redan tänkt på allt detta åt dig! Vi väljer enbart våra ingredienser från seriösa tillverkare.

 

Celloptimum använder endast ingredienser med premiumkvalitet

Ingredienserna vi väljer att våra kosttillskott ska innehålla, har ett fokus på renhet och optimal funktion för kroppen. Vi väljer i första hand leverantörer som investerar i vetenskaplig validering av sina ingredienser. Celloptimums kosttillskott innehåller endast ingredienser med premium kvalité!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen