SvenskaEnglish

 ALLTID FRI FRAKT VID BESTÄLLNINGAR ÖVER 149 KR & SNABBA LEVERANSER     

OM CELLOPTIMUM

Om Celloptimum

Celloptimum är grundat av, och drivs av nutritionisten Natalie Rovaniemi, och är ett genuint familjeföretag som grundades 2016. Natalie har en bakgrund inom livsmedelsbranschen, och har även jobbat som coach inom hälsa och träning. Natalie som har en magisterexamen i nutrition startade Celloptimum då hon såg en brist på transparens och bra kosttillskott i branschen. Celloptimums kosttillskott har en CLEAN LABEL, vilket innebär att kosttillskotten aldrig innehåller onödiga ingredienser! Celloptimum tillverkar själv sina kosttillskott för skönhet och hälsa, från grunden.

Förutom att tillverka kosttillskott, så kan du även läsa våra vetenskapligt baserade artiklar om både skönhet och hälsa, här på vår sida!

 

Vi utvecklar våra kosttillskott från grunden

Vi tror på våra kosttillskott eftersom vi endast använder beprövade ingredienser i våra produkter, plus att vi ALLTID utvecklar våra produkter själva – från idé till färdigt kosttillskott!

 

Effektivitet

CELLOPTIMUM använder bara de bästa ingredienserna, ingredienser som i vetenskapliga studier visat sig vara effektiva på cellnivå – precis vad namnet Celloptimum står för.

 

Öppenhet och transparens

CELLOPTIMUM är engagerad i öppenhet genom utbildning och kommunikation. Vi strävar efter att vara kristallklara i vad vi erbjuder, varför och hur vi erbjuder det.

 

Utbildning

CELLOPTIMUM vill förutom att erbjuda dig premium kosttillskott, även öka din egen kunskap om hur man lever ett långt och friskt liv som bidrar till hälsa och skönhet inifrån och ut. Vi gör detta genom utbildning och information, här på vår sida!

 

Bevisad vetenskap

På CELLOPTIMUM är vi inte intresserade av trender, eller tillfälliga lösningar - utan vi är intresserade av varaktigt resultat. Vi är intresserade av vetenskapligt baserad nutrition.  Vi vill veta vad som fungerar, hur det fungerar och varför det fungerar, långt innan vi bestämmer oss för att tillverka ett kosttillskott. CELLOPTIMUM samarbetar med näringsforskare och experter som utvecklar nya ingredienser och vi studerar deras kliniska resultat för att bestämma det mest effektiva sättet att ge de önskade resultaten.

 

Ingredienser med högsta kvalitet

CELLOPTIMUM söker alltid efter de bästa ingredienserna som har odlats, studerats och utvecklats över hela världen. För att leverera resultat som överensstämmer med forskning strävar vi efter att använda ingredienser som är registrerade varumärken i våra produkter, anpassade till den specifika ingrediensen och styrkan som studerats i de kliniska studierna. CELLOPTIMUMS råvaruleverantörer testar alltid kvaliteten på sina råvaror.

 

Öppenhet, transparens och utbildning

Vi på CELLOPTIMUM är hängivna åt att tjäna ditt förtroende genom öppenhet, transparens och utbildning. Visst, vi listar alla ingredienser på varje produkt, beskriver hur produkten fungerar och kan citera studier som stöder det vi påstår om produkten. Men vi ger dig mycket mer än det. Vi tillhandahåller lättförståeliga produktsidor med fakta – som kan svara på de flesta frågorna som du har: Vad är det? Hur fungerar det? Varför ska jag ta det? Och är det något som du inte får svar på, genom informationen på vår sida, så är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi svarar alltid!

Letar du efter mer vetenskapliga förklaringar?  Vi hämtar all vår information från vetenskapligt underlag och har referenser med länkar i våra texter, som underbygger dessa uttalanden.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen