SvenskaEnglish

 ALLTID FRI FRAKT VID BESTÄLLNINGAR ÖVER 149 KR & SNABBA LEVERANSER     

Kosttillskott utan tillsatser

Naturliga kosttillskott utan tillsatser

Tanken med ett kosttillskott är att det ska göra kroppen gott, varje dag! Därför innehåller Celloptimums kosttillskott inga onödiga ingredienser, som inte tillför dig någon nytta! VI KALLAR DET CLEAN LABEL!

Naturliga kosttillskott utan tillsatser från Celloptimum - Clean Label

Våra kosttillskott innehåller de bästa ingredienserna och med de mest verksamma doserna, som ska gynna dina CELLER på det mest OPTIMALA sättet! Celloptimum tillverkar naturliga kosttillskott så långt det går och kosttillskott utan tillsatser.

Celloptimums kunskap baseras på forskning samt erfarenhet från medarbetare, samarbetspartners och nutritionister. Celloptimum säljer några av marknadens bästa och mest effektiva kosttillskott.

Naturliga kosttillskott

När du köper Celloptimums kosttillskott, så kan du även vara säker på att varje ingrediens som finns i kosttillskottet är noga utvald och testad, innan du stoppar den i din kropp! 

Varför säljer Celloptimum inte billiga kosttillskott?

Celloptimum har högkvalitativa och effektiva kosttillskott utan tillsatser, fyllnadsmedel m.m. För att kunna sälja billiga kosttillskott så måste tillverkaren stoppa i billiga vitaminer och mineraler samt andra billiga näringsämnen i kosttillskottet - samt en hel del andra ingredienser som behövs för att göra kosttillskottet så billigt som möjligt. I billiga kosttillskott förekommer tillsatser och andra ingredienser som inte tillför dig någon nytta.

 

Vad betyder det att ett kosttillskott är tillverkat i Sverige?

Det betyder egentligen bara att kosttillskottet är tillverkat i Sverige. Det betyder INTE att själva näringsämnena som förekommer i kosttillskottet - som vitaminer, mineraler, kollagen m.fl. kommer från Sverige. Du kan med andra ord köpa ett kosttillskott där tillverkaren säger att det är tillverkat i Sverige, men i själva verket är det högst sannolikt att vitaminerna, mineralerna o.s.v. kommer från andra länder. 

 

Är kollagentillskott tillverkat i Sverige?

Ja, kollagentillskott kan tillverkas i Sverige, och det är också så många kosttillskottsföretag marknadsför sina produkter. Men kollagenet i kosttillskottet kommer med högsta sannolikhet från andra länder än Sverige. 

 

Innehåller Celloptimums kostillskott utan tillsatser registrerade varumärken som ingredienser?

Vi använder oss främst av ingredienser som är registrerade varumärken®, och doseringar i våra kosttillskott, som i vetenskapliga studier gett framgångsrika resultat, d.v.s. vi använder oss av ingredienser som är kliniskt bevisade att de fungerar för det som påstås.

Ofta kan man se tillverkare som gör påståendet ”kliniskt testat” eller ”kliniskt studerat”, för sina produkter. Detta säger ingenting om resultatet, det kan lika gärna visa på noll effekt.

 

Tillverkar Celloptimum kosttillskott med naturliga ingredienser?

Celloptimum tillverkar kosttillskott med optimal dosering av naturliga ingredienser.

För oss är det viktigt att våra kosttillskott innehåller den mängd verksam substans som behövs, för att bästa möjliga resultat ska uppnås, med andra ord vi snålar inte på innehållet i våra kosttillskott! Celloptimum tillverkar även naturliga kosttillskott så långt det är möjligt.

 

Varför använder Celloptimum bara aktiva ämnen i sina kosttillskott?

Vi använder inga onödiga ingredienser i våra kosttillskott; för oss är det viktigt att varje ingrediens som finns i produkten ska tillföra något värde för dig, eller bidra med viktiga egenskaper till själva produkten. Därför innehåller Celloptimums kostillskott inga tillsatser. VI KALLAR DET CLEAN LABEL!

 

Varför är det viktigt att välja kosttillskott från en seriös tillverkare?

Celloptimum använder enbart ingredienser från seriösa tillverkare och tillverkar sina kosttillskott hos en seriös tillverkare.

Det är viktigt som konsument att välja sina naturliga kosttillskott från en pålitlig och seriös tillverkare, då ett kosttillskott av dålig kvalité, kan göra mer skada än nytta! Det är inte lätt att som konsument veta vad man måste tänka på och titta efter, det är en djungel av kosttillskott och en oreglerad marknad, d.v.s. det finns inget krav på att kosttillskott måste testas innan du som konsument stoppar dem i din kropp – därför har vi på CELLOPTIMUM redan tänkt på allt detta åt dig! Vi väljer enbart våra ingredienser från seriösa tillverkare.

 

Varför är det viktigt att välja en seriös kosttillskottstillverkare?

En seriös tillverkare tummar aldrig på kvalitet och innehåll i sina kosttillskott.

Ingredienserna vi väljer att våra kosttillskott ska innehåll har ett fokus på renhet och optimal funktion för kroppen. Vi väljer i första hand leverantörer som investerar i vetenskaplig validering av sina ingredienser. Celloptimums kosttillskott innehåller endast ingredienser med premium kvalité!

 

Varför är CELLOPTIMUMS kosttillskott unika? Vad menar ni med CLEAN LABEL?

När du köper våra kosttillskott, så köper du alltid 100% rena produkter med enbart aktiva ingredienser som tillför dig nytta!

Våra kosttillskott innehåller aldrig onödiga tillsatser, fyllnadsmedel, bindemedel, socker, GMO, gluten*, mjölk*, laktos*, härdat fett eller transfett, hjälpmedel som t.ex. magnesiumstearat/magnesiumsalter av fettsyror, klumpförebyggande medel, färgämnen som t.ex. titanoxid, smakförstärkare, konserveringsmedel, etc. 

*Dessa allergener måste alltid deklareras ut om de förekommer i ett livsmedel/kosttillskott. 

Celloptimum´s kosttillskott är alltid CLEAN LABEL. Det innebär att vi aldrig tillsätter något annat i våra kosttillskott, än de effektiva råvarorna, till 100%! Det är vi ganska unika på! 

 

Hur vet jag att CELLOPTIMUMS naturliga kosttillskott utan tillsatser fungerar?

Celloptimum väljer i första hand ingredienser som är registrerade varumärken®, som backas upp av vetenskapliga studier med bevisade effekter, som är noggrant testade, och som tillverkas enligt högsta standard gällande kvalité.

 

Är alla ingredienser i Celloptimums kosttillskott naturliga?

Vi försöker i så stor utsträckning som det är möjligt att använda oss av naturliga ingredienser i våra kosttillskott.

Finns inte ingrediensen som naturlig råvara, så väljer vi nästan jämt att inte använda den i vår produkt. 

 

Är alla ingredienser i Celloptimums kosttillskott ekologiska?

I dagsläget är inte alla våra ingredienser ekologiska och svaret på varför våra kosttillskott inte är 100% ekologiska, är att många av våra råvaror helt enkelt inte produceras ekologiskt.

Vi strävar alltid efter att så många av ingredienserna som möjligt ska vara ekologiska, och i de fallen det går och är tillgängliga, så väljer vi självklart ekologiskt!

 

En vanlig tillsats i kosttillskott är magnesiumstearat/magnesiumsalter av fettsyror – använder ni det i era produkter?

Nej, Celloptimum använder inte magnesiumstearat i sina kosttillskott, eller andra onödiga tillsatser.

Vill man undvika magnesiumstearat är det viktigt att veta att det även kan deklareras ut som ”magnesiumsalter av fettsyror” eller som ”E 470b”. Magnesiumstearat används som "smörjmedel" vid tillverkningen så att råvarorna som används i kosttillskottet inte ska fastna i maskinen, med andra ord – det är till för tillverkarens bästa och inte ditt bästa. Magnesiumstearat används även som klumpförebyggande medel i kosttillskott.

 

Har ni GMO ingredienser i era kosttillskott?

Nej, och vi kommer aldrig att tillåta GMO-ingredienser i våra kosttillskott.

 

Innehåller veganskt kollagentillskott GMO?

Ett sk. veganskt kollagen framställs via genmodifierade organismer, GMO. Och är således inte ett naturligt kollagen. Naturligt kollagne är alltid animaliskt.

 

Finns det gluten, mjölk eller andra allergener i era kosttillskott?

Om Celloptimums kosttillskott innehåller gluten, mjölk eller någon annan vanlig allergen, så står det tydligt utskrivet på respektive förpackning, samt på informationen som du kan finna för våra produkter här på sidan.

Enligt lag så måste allergener deklareras ut på förpackningen. För de ingredienser/livsmedelsgrupper som orsakar flest allvarliga överkänslighetsreaktioner finns det därför särskilda märknings- och informationskrav. Dessa ingredienser/livsmedelsgrupper är:

 • Spannmål, som innehåller gluten (det vill säga vete, råg, korn, havre, spelt (dinkel), khorasanvete, eller korsningar mellan dem)
 • Kräftdjur
 • Ägg
 • Fisk
 • Jordnötter
 • Sojabönor
 • Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos)
 • Nötter, det vill säga mandel, hasselnöt, valnöt, cashewnöt, pekannöt, paranöt, pistaschmandel, makadamianöt/queenslandsnöt
 • Selleri
 • Senap
 • Sesamfrön
 • Svaveldioxid och sulfit i koncentrationer på mer än 10 mg/kg eller 10 mg/liter
 • Lupin
 • Blötdjur (snäckor, musslor och bläckfisk)

Även produkter framställda från dessa omfattas av märknings- och informationskraven.

 

Vilka av Celloptimums kosttillskott innehåller allergener?

Om en kosttillskottet innehåller allergener så står detta utskrivet på respektive produktsida, under fliken näringsvärde.

 

Var kan man köpa Celloptimums naturliga kosttillskott utan tillsatser?

Du kan köpa våra kosttillskott via vår webshop.

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen