SvenskaEnglish

 ALLTID FRI FRAKT VID BESTÄLLNINGAR ÖVER 149 KR & SNABBA LEVERANSER     

Bättre hårkvalitet kosttillskott

Naturliga kosttillskott utan tillsatser för bättre kvalitet på håret

Keratin är ett protein som finns i epidermala vävnader, såsom hud, naglar och hår, och det är keratin som hjälper till att ge styrka, struktur och elasticitet för att skydda mot skador och trauma. Av den anledningen har keratin visat sig ha en positiv roll för hårets kvalitet.  Keratin och kollagen hjälper till att öka styrkan på ditt hår, detta tillsammans med vitaminer och mineraler som biotin, järn, zink, vitamin D, folat och vitamin B12. 

Kosttillskott för bättre hårkvalitet

Ett keratintillskott är avsett att stärka ditt hår, hålla din hud frisk och bidra till hälsosamma naglar. Det finns många typer av hår, hud- och nageltillskott på marknaden idag, och keratin är absolut ett kosttillskott värt att implementar i sin daglia kostrutin för ett starkt och friskt hår. Även kollagen och andra vitaminer och mineraler främjar hårets kvalitet.

Är ett kosttillskott med keratin bra för hårets kvalitet?

Keratin är det primära proteinet som finns i hår, naglar, hud och i tandemaljen. Keratin finns också i dina inre organ och körtlar. Keratin är ett skyddande protein som är mindre känsligt än andra typer av celler som din kropp producerar.

 

Är ett kosttillskott med keratin bra för håret?

Keratin kan komma från fjädrar, horn och ull från olika djur och används som en ingrediens i bland annat hårprodukter. Eftersom keratin är den strukturella byggstenen i ditt hår, kan keratintillskott, produkter och behandlingar hjälpa till att stärka ditt hår och göra så att ditt hår blir friskare och ser vackrare ut. Keratinisering är den process där celler under huden omvandlas till hår och naglar.

Den tekniska definitionen för keratin är att det är ett olösligt protein som finns i de epidermala vävnaderna hos människor och djur. 

 

Hjälper biotin håret att växa?

Biotin är ett b-vitamin känt för att främja hårväxt. Biotin hjälper till att öka produktionen av keratin, vilket i sin tur kan leda till tjockare och starkare hår. Keratintillskott kan också bidra till att förbättra hårets allmänna hälsa och kvalitet.

 

Varför är folat (vitamin B9) bra för hårtillväxt?

Folsyra hjälper till att keratinisera håret, vilket helt enkelt betyder att det hjälper dina hårfolliklar att producera större mängder keratin, för att stärka håret och i sin tur främja tillväxten av nytt hår.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen