SvenskaEnglish

 ALLTID FRI FRAKT VID BESTÄLLNINGAR ÖVER 199 KR & SNABBA LEVERANSER     

HÅRTILLVÄXT KOSTTILLSKOTT

De bästa naturliga kosttillskotten utan tillsatser för hårtillväxt

Hår som är tjockt har en hög täthet av hårsäckar i hårbotten. Med andra ord, om du har tjockt hår har du fler hårsäckar i hårbotten, vilket betyder att du har mer hår på huvudet än vissa andra. 

Kan tunt hår bli tjockt?

Sanningen är att du inte kan ändra på storleken på dina hårsäckar. Om du föddes med fint tunt hår är det genetik, och ingenting kommer att förändra det helt. Däremot finns det sätt för att bibehålla hårets tjocklek och främja hårtillväxt, för att förhindra att håret blir tunnare.

Kosttillskott som främjar hårtillväxt 

Påverkar folsyra hårtillväxten?

Folsyra eller folat hjälper till att främja hårväxt, och tillför volym till håret. Detta viktiga B-vitamin kan till och med minska graden av för tidig grånande hår — det gör den genom att förstärka kroppens cellproduktionsprocesser. Om du har brist på folat, kan ett tillskott resultera i tillväxt av nytt hår.

 

Är b-vitaminer viktiga för att håret ska växa?

B-vitaminerna biotin, folsyra och vitamin B12 har alla kopplats till hårhälsa och är viktiga hårvitaminer. Dessa näringsämnen spelar en roll för att bilda keratin, en av huvudkomponenterna i håret. Keratin är det som gör håret starkt och smidigt.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen