SvenskaEnglish

 ALLTID FRI FRAKT VID BESTÄLLNINGAR ÖVER 149 KR & SNABBA LEVERANSER     

Kollagen kosttillskott för naglarna

Naturliga kosttillskott utan tillsatser med kollagen för naglarna

Din allmänna hälsa, energinivå och till och med ditt utseende beror på den näring du får i dig via din kost eller från dina kosttillskott. Vad du äter påverkar allt från ditt hår till din hud - till din nagelhälsa. Ta en titt på dina naglar – är de släta och perfekt rundade med en hälsosam rosa lyster? Om du vill ha friska och hälsosamma naglar måste du ge dig själv näring inifrån och ut, antingen från maten du äter eller från kosttillskott.

Kosttillskott med kollagen för starka och friska naglar

Att inta kollagen från kosttillskott kan öka styrkan i naglarna genom att förhindra att naglarna blir spröda och lätt går av.

Vilka är de bästa tillskotten med kollagen för naglarna?

Det finns en del bra kosttillskott för naglarna beroende på vad man är ute efter. Vi har satt ihop tre olika nagelpaket med kollagen så att du lätt ska kunna välja det paket som passar dig bäst:

Nagelpaketet lilla innehåller marina kollagenpeptider med vitaminer och mineraler + keratin som bidrar till starka naglar, och som motverkar tunna och sköra naglar som lätt går av.

Nagelpaketet mellan innehåller viktiga näringsämnen som kollagenpeptider, keratin, zink och biotin som bidrar till fina naglar och ökad nageltillväxt.

Nagelpaketet stora innehåller viktiga näringsämnen som kollagenpeptider, keratin, tillsammans med zink, biotin, vitamin D3, järn, folsyra och vitamin B12 som bidrar till friska och starka naglar som växer.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen