SvenskaEnglish

 ALLTID FRI FRAKT VID BESTÄLLNINGAR ÖVER 149 KR & SNABBA LEVERANSER     

Långa naglar kosttillskott

Naturliga kosttillskott utan tillsatser för att få långa naglar

Biotin och andra B-vitaminer som folat och vitamin B12 är viktiga för friska långa naglar. C-vitamin och järn är också viktiga för nageltillväxt. Du kan få alla dessa näringsämnen från en hälsosam kost eller ta kosttillskott. Att komplettera med kollagenpeptider främjar också nageltillväxt och motverkar att naglarna går av.

Att ta ett keratintillskott kan hjälpa till att stärka dina naglar och göra dem mindre benägna att gå sönder eller dela sig. Keratin är en viktig komponent för nageltillväxt, så ett tillskott kan hjälpa till att uppmuntra tillväxten av längre naglar.

Silica, även kallat kisel, hjälper till att leverera viktiga vitaminer och näringsämnen till våra naglar för att hjälpa dem att växa sig starkare och längre.

Järnbrist är relativt vanligt och kan vara en anledning till att dina naglar inte blir långa. Även brist på biotin, folat, vitamin B12, zink och D-vitamin kan leda till att naglarna inte vill växa. Näringsämnen som kollagen, kiseldioxid och keratin är också viktiga ämnen för långa naglar.

Kosttillskott för att få långa naglar

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen