SvenskaEnglish

 ALLTID FRI FRAKT ÖVER 799 KR & SNABBA LEVERANSER     

KOLLAGEN FÖR HÅRET

Kollagen är ett protein som har många viktiga funktioner i våra kroppar. Lika viktigt som kollagen är för en vacker hud, är det även lika viktigt för att kroppens övriga organ ska fungera optimalt. Kollagen bidrar med struktur åt kroppens vävnader och celler.

Kollagen kan främja friskt hår på en mängd olika sätt. För det första kan din kropp använda aminosyrorna i kollagen för att bygga hårproteiner och stärka huden där dina hårrötter finns. Det kan också förhindra hårsäcksskador och grått hår.

Enligt en studie i Science vet vi att håravfall är direkt kopplat till våra naturliga kollagenförråd. Det är därför många män och kvinnor upplever att håret blir tunnare när de åldras.

Kollagen består huvudsakligen av tre icke-essentiella aminosyror: prolin, glycin och hydroxiprolin och det är prolin, som också är huvudkomponenten i keratin, den fibrösa ullliknande substansen som utgör vårt hår och våra naglar. Att konsumera prolinrikt kollagen ger vår kropp de byggstenar den behöver för att skapa hår.

LÄS MER OM KOLLAGEN HÄR

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen