SvenskaEnglish

 ALLTID FRI FRAKT VID BESTÄLLNINGAR ÖVER 149 KR & SNABBA LEVERANSER     

Keratin kosttillskott

Naturliga kosttillskott utan tillsatser med keratin för hår, hud & naglar

Keratin är ett ämne som har många viktiga funktioner i våra kroppar. Lika viktigt som keratin är för huden, håret och naglarna, är det även lika viktigt för att kroppens övriga organ ska fungera optimalt.

Keratin är ett protein som finns i epidermala vävnader, såsom hud, naglar och hår, och det är keratin som hjälper till att ge styrka, struktur och elasticitet för att skydda mot skador och trauma. Av den anledningen har keratin visat sig ha en positiv roll för både skönhet och hälsa. 

Keratinet hjälper till att bilda hår, naglar och hudens yttre lager (epidermis). Det hjälper till att stödja din hud, läka sår och hålla dina naglar starka och ditt hår friskt.

Kosttillskott med keratin för hår, hud och naglar

Vilka symptom får man vid brist på keratin?

Om din kropp inte har tillräckligt med keratin så kommer effekterna sannolikt att märkas i ditt hår, men även på dina naglar och i din hud. Ditt hår kommer att växa i långsammare takt och får mindre lyster. Din hud, ditt hår och dina naglar består av proteiner som kollagen och keratin. När din kropp inte kan göra dessa proteiner, så kan du få skört eller tunt hår, torr och flagnande hud och djupa åsar i naglarna. 

Ett keratintillskott är avsett att stärka ditt hår, hålla din hud frisk och bidra till hälsosamma naglar. Det finns många typer av hår, hud- och nageltillskott på marknaden idag, och keratin är absolut ett kosttillskott värt att implementar i sin daglia kostrutin.

Vad är keratin?

Keratin är ett protein som hjälper till att bilda hår, naglar och hudens yttre lager (epidermis). Det hjälper till att supporta din hud, läka sår och hålla dina naglar starka och ditt hår friskt.

Blir håret tjockare av ett kosttillskott med keratin?

Ett kosttillskott med keratin bidrar till ett friskare hår. Ett keratintillskott motverkar håravfall, så att man tappar hår i mindre omfattning. Håret som växer ut blir även starkare och får bättre kvalitet.

Hur får man långt hår?

Keratin är ett protein som underlättar reparation av hårsäckar. Det är keratin som majoriteten av hår och naglar är gjorda av. Att förse kroppen med extra keratin är mycket effektivt för att få håret att växa och bli längre samtidigt som det bidrare till ett starkare hår. Keratin motverkar även håravfall.

Är keratin bra för starka naglar och får det naglarna att växa snabbare?

Keratin är ett protein som hjälper kroppen att bilda hår, naglar och hudens yttre lager (epidermis). Det hjälper till att stödja din hud, läka sår och hålla dina naglar starka och ditt hår friskt.

Hjälper keratin mot rynkor i huden?

Keratin förbättrar hudens utseende. Keratin förbättrar hudens fuktighet, minskar rynkdjupet och förbättrar hudens elasticitet. 

Vilket keratintillskott är bäst?

Att inta keratin tillsammans med kollagen är optimalt för både hår, hud och naglar. 

Kan man äta kosttillskott med keratin och kollagen för bättre hud och hår?

Att inta kosttillskott med både keratin och kollagen stärker både håret, huden och naglarna. Håret blir tjockare, naglarna växer fortare och går inte lika lätt av, och huden håller sig återfuktad och elastisk och får mindre synliga rynkor. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen