SAMARBETSPARTNERS

 

 

Hos Blodkollen kan du själv när det passar dig, beställa behovsanpassade eller färdigpaketerade blodanalyser. Du erhåller en snabb och detaljerad återkoppling från läkare, dietister och träningsexperter.

 

En av Blodkollens visioner är att öka tillgängligheten och möjligheten till detaljerade genomgående hälsokontroller för den enskilde individen, som inte endast är grundade på symtom som redan existerar. Vi vill skapa möjligheten för människor i samhället att själva besluta om hur, var och när kroppens insida skall genomlysas. Syftet är att i största möjliga mån proaktivt skapa ett ökat välmående samt därutöver även skapa förutsättningar för ett bättre resultat av tränings- och kostinvesteringar. Vi har därför utvecklat ett verktyg med denna målsättning, Blodkollen.

Blodkollens analyser är av samma kvalitet som hos din läkare, och genomförs av auktoriserade laboratorium runt om i landet. Dina analyssvar kan med fördel presenteras för din läkare och processen till tillfrisknande (vid eventuell begynnande sjukdom) kan förkortas då diagnos förenklas.

Blodkollen är till för dig som är mån om ditt välmående, hälsa och träningsresultat.

Breakit - Lovisa Ryding bytte sångkarriären mot blodkoll: "Var jobbigt de första åren"

/ Lovisa Ryding, BLODKOLLEN

 

 

 

 

VAD BETYDER HÄLSA FÖR DIG?

 

Hälsa kan handla om allt, både hur man känner sig inuti sin kropp, hur kroppen fungerar i det vardagliga livet eller i en prestation under träning. Det kan handla om att äta sunt och göra medvetna val eller att man undviker vissa livsmedel för att må bättre.

Hälsa för oss handlar om att vara i balans och i harmoni med sig själv, att ha energi för de saker man vill göra och att få må bra. Att göra medvetna val som stärker kropp och knopp. Hälsa är ett stort begrepp och handlar mindre om provsvar, diagnoser eller utseende.
Hälsa är något vi upplever och känner, inte något vi kan mäta.

Att ha hälsa handlar både om att må bra mentalt, ha god fysisk men också om den sociala hälsan , allt hänger ihop och det är viktigt att arbeta med hälsa ur flera perspektiv.

Vi kan främja hälsa på olika sätt, genom att vara fysiskt aktiva, undvika negativa tankar, välja mat som håller oss friska och som ger oss bra med energi och näring, ta vara på våra relationer samt umgås med människor vi tycker om.
Vi bör sträva mot att ha en balans mellan stress och återhämtning och vi behöver se till att vi får ordentligt med sömn. I många fall handlar hälsosamma val om medvetenhet – ren och skär självmedvetenhet. Vi vet oftast själva vad vi behöver för att må bra.
Vi är alla olika och det handlar om att finna sin egna väg och vad som passar en själv och ens liv.

Studio Cavallin vill gärna hjälpa dig att finna din egna väg till hälsa och stötta dig i förändringsarbetet på vägen dit.

/Carolina Cavallin, STUDIO CAVALLIN

 

 

 

 

Hälsorapporten är ett informationsforum för hälsointresserade. Hälsorapporten belyser vården och hälsofrågor ur alla synvinklar och lyfter fram starka personligheter som kan göra skillnad.

Eftersom alla är intresserade av sin egen och/eller någon annans hälsa på ett eller annat sätt, riktar sig Hälsorapporten därmed till alla läsarkategorier och åldersgrupper. Detta gör att Hälsorapporten skiljer oss från andra publikationer inom hälsoområdet som ofta har en specifik målgrupp och läsarkrets.

Hälsorapporten tar upp vården, kosten, träningen, psykologin, fysiologin och forskningen för att bara nämna några exempel. Hälsorapporten samarbetar också med experter samt publicerar debattinlägg och krönikor.

Hälsorapporten finns till för alla som är intresserade av hälsa och som vill ta till sig information och följa utvecklingen inom ett eller flera ämneskategorier inom hälsoområdet.

Allt om hur vi mår – och varför!

Vill du bli en samarbetspartner till oss?

Företag

Vi på Celloptimum tror på samarbete och att lyfta varandra som företag – att tillsammans kunna bidra till bättre hälsa och skönhet, genom att erbjuda både tjänster, produkter och utbildning på bästa sätt till våra kunder! Är ni som företag intresserade av ett samarbete är ni varmt välkomna att höra av er till oss för en vidare dialog!

Privatperson

Är du en privatperson som vill jobba med hälsa och skönhet? Är du en privatperson som idag jobbar med hälsa och skönhet? Hör av dig till oss, så kan vi prata vidare om hur just VI kan samarbeta!

Mer om Celloptimum