SvenskaEnglish

 ALLTID FRI FRAKT VID BESTÄLLNINGAR ÖVER 200 KR & SNABBA LEVERANSER     

SKADAT HÅR

De bästa naturliga kosttillskotten utan tillsatser för skadat hår 

Om du lider av kluvna toppar, slitet hår eller hår som bryts av, har du förmodligen ett skadat hår. När det yttersta lagret på hårstrået blir bräckligt och skört kan det göra att håret bryts av. Skadat hår kan då ge dig kluvna toppar eller torrt och slitet hår. Och ett allvarligt skadat hår kan göra att ditt hår ser frissigt ut med många kluvna toppar eller med många kortare, brutna hårstrån.

Varför går håret av?

Det viktigt att förstå skillnaden mellan hår som bryts av och håravfall. Hår som bryts av beror på att torrt och skadat hår knäcks av. Det skiljer sig från håravfall. Vitaminer och mineraler tillsammans med ett kollagentillskott och keratin kan hjälpa dig att reparera ett skadat hår - inifrån och ut!

Kosttillskott och kollagen för skadat hår

HÅRTILLSKOTT OCH KOLLAGEN FÖR ETT SKADAT HÅR

Vilket kosttillskott är bäst mot ett skadat och slitet hår?

Ett kosttillskott baserat på kollagen tillsammans med viktiga vitaminer och mineraler, samt keratin kan bidra till att det nya håret som växer ut får en bättre hårhälsa, dvs det nya håret blir starkare och mindre slitet. Vi har satt ihop tre olika hårpaket för ett friskt och starkt hår:

HÅRPAKETET LILLA innehåller viktiga näringsämnen som kollagen, kisel och keratin som bidrar till att varje hårstrå som växer ut blir starkare och mer motståndskraftigt.

HÅRPAKETET MELLAN innehåller viktiga näringsämnen som kisel, kollagen och keratin, tillsammans med biotin och zink som bidrar till bättre hårkvalitet och ett tjockt och friskt hår.

HÅRPAKETET STORA innehåller viktiga näringsämnen som kisel, keratin och kollagen för håret tillsammans med biotin, zink, folsyra, B12 och vitamin D3 som bidrar till att nytt hår växer ut med bra hårkvalitet.

 

Kan hypotyreos göra så att håret blir mer slitet och lättare går av?

Personer med hypotyreos kan få torrt eller skört hår samt även ett ökat håravfall. Sköldkörteln påverkar många saker i vår kropp och två av dem är hårets kvalitet och hårtillväxten.

 

Vad är skillnaden mellan håravfall och ett skadat hår?

Ett skadat hår trasslar sig, har mer slitna och kluvna toppar, samt att korta delar av håret ramlar av - håret går av mitt i hårstrået. Vid normalt håravfall ramlar hela hårstrået av, vanligtvis med en vit knopp i den ände där den lossnade från hårsäcken. 

 

Är ett torrt hår ett skadat hår?

Ja, ett torrt hår är ett skadat hår och håret känns skört när man rör vid det.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen